Möt några av Sveriges främsta experter och ta del av deras kunskap. Vi möter några av världens främsta experter och ger dig deras bästa tips.

Få Annika R Malmbergs viktigaste team-tips på Business Hacks Digital

Gustaf Oscarson

Publicerades: 30 april, 2020

Hur får du medarbetarna att prestera maximalt när ni inte ses? Hur skapar du tändvätska deluxe hos alla när inte chefen är med? Hur leder du ett företag under tuffa tider?

Det och mycket mer kommer du att få konkreta svar på av Annika R Malmberg på Business Hacks Digital 7 och 13 maj. Exakt – detta går inte att missa!

Här anmäler du dig till Business Hacks Digital (och spana in vårt supererbjudande)

Annika har över 30 års erfarenhet av möten mellan människor, är specialiserad på att hjälpa människor att få ännu bättre relationer och hur man skapar resultat tillsammans. Hon presenteras ofta som landets kanske mest färgstarka föreläsare. På Business Hacks Digital har Annika R Malmberg lovat att dela med sig av sina absolut viktigaste råd i Coronatider. 

Vem är Annika R Malmberg?

Annika R Malmberg är en i särklass unik talare, artist och författare som trollbinder sin publik. Få kan som Annika beskriva människors olikheter och med sådan humor och värme visa hur man kan skapa fungerande relationer med alla som inte är som du. Hon är dessutom en av endast ett fåtal talare i Sverige som lyckats uppnå nivån platinum på speakerrating.com och kan numera titulera sig Superkommunikatör. 

Hon har skrivit fyra bästsäljande böcker och i början på maj kommer den nya boken ”Tändvätska i livet, karriären och för din alldeles egen skull” som är en uppdaterad och omarbetad version av den mycket uppskattade boken som kom första gången 2014. I tider av tuff turbulens ger Annika oss nu det bränsle vi behöver i form av  konkreta och användbara råd  för att kunna ta oss an de nya utmaningar vi ställs inför.

Här anmäler du dig till Business Hacks Digital (och spana in vårt supererbjudande)