<![CDATA[Det är inte kvinnan på bilden som är kvinnan i brevet.]]>

”Ska jag lämna min man för kunden jag är kär i?”

Redaktionen

Publicerades: 27 mars, 2015

Signaturen ”Kärlekskrank” är kär i sin kund men är gift sedan 15 år tillbaka. Hur ska hon agera? Hjälp henne här.

I denna avdelning på sajten och i tidningen Driva Eget får en läsare berätta om ett dilemma eller en utmaning – och får hjälp av er läsare. Denna gång är det signaturen ”Kärlekskrank” som inte vet hur hon ska agera med sin kund.

Hennes historia (i nedkortad version):

Jag har ett problem som jag inte vet hur jag ska lösa. Sedan ett halvår tillbaka är jag förälskad i en man. Problemet är att han inte är den jag är gift med – utan min kund.

 Min man och jag är gifta sedan 15 år tillbaka och har tre barn. Vi är lyckliga tillsammans, även om vi såklart som alla par har haft problem och är långt ifrån nyförälskade längre. Jag har inte tänkt tanken att lämna honom. Inte förrän nu. 

Jag har ett eget företag som inredare och stylar bland annat lägenheter inför försäljning. För ett halvår sedan fick jag en ny kund, en mäklare som anlitar mig för uppdrag då och då. Förälskelsen slog ner som en bomb.

I början var det mest jag som gick och drömde om honom, men efter ett tag kändes det som att känslorna var besvarade. Vi har aldrig gjort något, men vi har skickat mejl och sms till varandra som jag har känt varit lite över gränsen. Det är nu tydligt för mig att han också är intresserad.

Jag känner mig så lycklig – men samtidigt så förtvivlad. Vad ska jag göra? Ska jag lämna min man sedan 15 år tillbaka för en kund, som dessutom är upptagen på sitt håll? Ska jag äventyra affärsrelationen för någon som kanske inte ens vill ha mig långsiktigt? Det känns extra känsligt för att jag är egenföretagare och är till viss del beroende av kunden för att få in pengar. Ska jag berätta något för min man? Vad ska jag göra? Hjälp, jag känner mig så förvirrad!

– Kärlekskrank

Vad tycker du om läsarens dilemma? Har du erfarenheter att dela med dig av? Hur hade du hanterat situationen? Ett urval av svaren kommer att publiceras i Driva Eget. Vi kan behöva korta långa svar något.

Vill du ha hjälp med ett dilemma? Mejla yasemin@driva-eget.se. Skriv om du vill vara anonym.