<![CDATA[]]>

Your Lifestyle Coach – Min dag i bilder

Ebba Arnborg

Publicerades: 17 november, 2016

Veckans företagare i Min dag i bilder är Malin Hammar-Blomwall som arbetar som Business & Lifestyle Coach och som även hjälper företag med marknadsföring. Här berättar hon om hur en dag i hennes företagsliv kan se ut.

Malin driver företaget Your Lifestyle Coach sedan våren 2016. Hon träffar människor som vill vidare i sitt liv, både privat och i karriären, och erbjuder tjänster för företag, inom kommunikation och sociala medier. Dessutom bloggar hon för­ lyx.se, ett livstilsmagasin på nätet. Eftersom hon har en bred erfarenhet av marknadsföring, affärsutveckling och näringslivet, så kändes det naturligt att även erbjuda tjänster för företag, inom kommunikation och sociala medier
– Det finns inget mer inspirerande än att få vara med när en klient vågar ta steget till att följa sin dröm! Jag älskar verkligen mitt jobb, för det handlar om att förändra männi­skors liv och drömmar, säger hon.

Att driva eget har alltid varit något som har lockat.
– Frihet och omväxling är det jag värdera högst med att vara egenföretagare. Att kunna sitta och jobba på en strand på Bali eller i vårt hus i Frankrike, likaväl som att hålla i en workshop i Stockholm. Min dröm på sikt är att bo utomlands mer tid av året, coacha, hålla kurser i yoga och skriva böcker. Jag vill verkligen inspirera till att ta hand om helheten. Både kost, motion och ditt inre.


Här är jag Malin Hammar-Blomwall.

 


”The office dog” westien July är ofta med på kundmöten.

 


Dagen börjar oftast med bloggande för både lyx.se och företagsbloggen yourlifestylecoach.se.

 


Fotar nya juicer till min företagsblogg där jag håller på att samla ihop recept till en ”freebie” som ska ges ut till dem som prenumererar på mitt inspirationsmail som jag skickar ut varje fredag.

 


En förmiddagstur för att ha ett möte med coaching klient på Wenngarns slott utanför Sigtuna.

 


En eftermiddagstur in till Stockholm till Café Luzette. Träffar ett företag och hör vad de behöver för hjälp med inom marknadsföring & pr.

 


Nätverk & aw på Grand Hotell med Charlotte Nobel som äger Act Media-byrå.

 


Frihet och omväxling är det jag uppskattar mest med att driva eget företag. Att kunna jobba från vart som helst i världen, bara det finns en internetuppkoppling.

Fler Min dag i bilder hittar du här!

Psst! Nu vill vi se hur din dag ser ut! Mejla direkt och anmäl intresse till red@driva-eget.se.

Läs också:
driva-foretag

Varsågod! Ladda ner din Driva Företag-bok helt gratis!

Äntligen är den klar, årets upplaga av Driva Företag-boken. Ladda ner den direkt, så har du massor av bra tips och fakta om ditt företagande direkt i din telefon, läsplatta eller dator.