<![CDATA[]]>

App-Linda: Min dag i bilder

Cecilia Ingvarsdotter

Publicerades: 19 februari, 2016

Först ut i serien Min dag i bilder är egenföretagaren Linda Karlsson som bland annat gör appar till småföretagare. Här berättar Linda om sin vardag och vad som driver henne.
I mars lanseras Lindas egen app och projekt #Likastark, en app som ska hjälpa utsatta barn. Driva Egets bloggare Mike Blixt har skrivit mer om Linda och projektet här.

Se Lindas dag i bilder:

 Dagen börjar allt som oftast med frukost kombinerat med jobb. Inget att vänta på! Detta är nått jag jobbar på att ändra. Morgonen  är viktig och mitt mål är att hitta disciplinen att avnjuta en kopp kaffe innan jobbet startar.

Dagen börjar allt som oftast med frukost kombinerat med jobb. Inget att vänta på! Detta är nått jag jobbar på att ändra. Morgonen är viktig och mitt mål är att hitta disciplinen att avnjuta en kopp kaffe innan jobbet startar.

 

Att jobba hemifrån och att inte behöva hoppa ur pyjamasen kan både vara en fördel och en nackdel! Inte allt för sällan samma pyjamas är på framåt två kaffet!

Att jobba hemifrån och att inte behöva hoppa ur pyjamasen kan både vara en fördel och en nackdel! Inte allt för sällan samma pyjamas är på framåt två kaffet!

Mycket av min tid går åt till att nätverka. Fotot är taget från ett av dessa nätverk, DOIT.  Här träffas företagsamma kvinnor från Ystad/Österlen på Ystad Saltsjöbad där vi avnjuter frukost och föreläsning varannan torsdag. Något som leder till ny kunskap och nya samarbeten vilket är enormt viktigt när man har ett enmansföretag som jag.  (Foto: Carina Månsson)

Mycket av min tid går åt till att nätverka. Fotot är taget från ett av dessa nätverk, DOIT.
Här träffas företagsamma kvinnor från Ystad/Österlen på Ystad Saltsjöbad där vi avnjuter frukost och föreläsning varannan torsdag. Något som leder till ny kunskap och nya samarbeten vilket är enormt viktigt när man har ett enmansföretag som jag.
(Foto: Carina Månsson)

 

 BNI är ett annat nätverk jag är verksam i. Återigen, nätverkandet är en stor del i mitt företagande. Det leder  till bra affärer och samarbeten. Det ger också känslan av att inte vara ensam i sitt företagande. Ett bra sätt att skaffa sig kollegor. Till vänster har vi Ludvig som driver Engelbert Group och till höger har vi Henrik Karlsson som driver Professionell Säkerhet.

BNI är ett annat nätverk jag är verksam i. Återigen, nätverkandet är en stor del i mitt företagande. Det leder till bra affärer och samarbeten. Det ger också känslan av att inte vara ensam i sitt företagande. Ett bra sätt att skaffa sig kollegor. Till vänster har vi Ludvig som driver Engelbert Group och till höger har vi Henrik Karlsson som driver Professionell Säkerhet.

 

Allt jag behöver för att kunna utföra mitt arbete idag är en dator och en uppkoppling. Detta gör att jag är mobil. Tror att de flesta nån gång känt att man bara vill ta ett flyg iväg nånstans för att kunna landa. Jag gjorde det och hamnade i Dalarna...

Allt jag behöver för att kunna utföra mitt arbete idag är en dator och en uppkoppling. Detta gör att jag är mobil. Tror att de flesta nån gång känt att man bara vill ta ett flyg iväg nånstans för att kunna landa. Jag gjorde det och hamnade i Dalarna…

 

I Dalarna hade jag samma möjligheter att kunna utföra mitt arbete men i en helt ny miljö. Något jag är extremt tacksam över i mitt företagande.

I Dalarna hade jag samma möjligheter att kunna utföra mitt arbete men i en helt ny miljö. Något jag är extremt tacksam över i mitt företagande.
Kvinnan vid min sida är Karin Wells. En fantastisk inspiration och min 112-linje när jag behöver hjälp att hitta rätt riktning i mitt företagande. Karin driver företaget Butterflying Today där hon gör just detta. Hjälper företagsamma kvinnor att hitta rätt i sitt företagande.

 

Något som jag måste bli mycket bättre på är att träna. Här är jag i full gång med min PT Anette Sjöstrand även kallad Dalanettan. När större delar av arbetsdagen består av att sitta ner gör det stor skillnad bara man kommer ut en sväng.

Något som jag måste bli mycket bättre på är att träna. Här är jag i full gång med min PT Anette Sjöstrand även kallad Dalanettan. När större delar av arbetsdagen består av att sitta ner gör det stor skillnad bara man kommer ut en sväng.

 

Det viktigaste med att driva eget, för min del, är mitt VARFÖR. Mitt VARFÖR är min familj. Det är de som är drivkraften i allt jag gör. Jag har väldigt lätt för att hamna i arbete långa timmar varje dag sju dagar i veckan och behöver  bli påmind om vad som faktiskt är viktigast. Mina kids är de som betyder mest och oavsett hur mycket pengar jag,  som företagare, tjänar betyder det noll om jag inte har barnen med på banan.

Det viktigaste med att driva eget, för min del, är mitt VARFÖR. Mitt VARFÖR är min familj. Det är de som är drivkraften i allt jag gör. Jag har väldigt lätt för att hamna i arbete långa timmar varje dag sju dagar i veckan och behöver bli påmind om vad som faktiskt är viktigast. Mina kids är de som betyder mest och oavsett hur mycket pengar jag, som företagare, tjänar betyder det noll om jag inte har barnen med på banan.

 

Vill du också berätta om din dag och ditt företag i bilder? Kontakta cecilia.ingvarsdotter@driva-eget.se