Sålde precis Partykungen – här är Joel Svenssons historia

29 september, 2022

Du har knappast undgått Partykungen – en av Sveriges mest framgångsrika e-handlare. Äntligen får vi hänga med grundaren Joel Svensson, som verkligen bjuder på hemligheter, insikter och härliga stories från den 13 år långa resan.

Joel berättar bland annat:

  • Varför han går långt varje dag
  • Hur företagarlivet påverkat hans relationer
  • Hemligheterna bakom en framgångsrik e-handel
  • Varför han inte tar in kapital
  • Hur man jobbar hela tiden och trivs med det
  • Vilka hans värsta ögonblick som företagare är
  • Och mycket mer.

Den spännande historien om Partykungen och om Joel Svensson resa – från rookie till hundratals miljoner i omsättning (och nu en mångmiljonförsäljning). Det här får du inte missa!

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Ordinary People who do Badass Things för att inte missa något avsnitt!

Vem är Joel Svensson?

Joel har drivit Partykungen i en bra bit över tio års tid. VD och grundare på Partyking AB som driver Partykungen.se och Partyking.no/dk/fi. Han lever efter mottot ”Why do it if it´s not fun?”. Här tar vi tempen på Joel Svensson!

Vilka vanor har tagit dig dit du är?

– Hårt jobb. Det är mycket snack om att man ska jobba mindre för att orka mer. Men rent krasst kan man nog säga att jag aldrig hade tagit mig dit jag är idag – om jag inte hade lagt ner så oerhört många timmar på jobbet senaste 10 åren.

Vad är du nyfiken på just nu?

– Väldigt mycket! Just nu jobbar jag mycket med produktutveckling med alltifrån idé till koncept och färdig produkt – det tycker jag är roligt och spännande.

Vilket är det bästa råd du någonsin fått respektive gett?

– Mitt bästa tips jag fått är att vara uthållig (och inte ge upp, företagandet är en berg och dalbana) och det bästa tips jag gett är att hålla fokus på en sak i taget.

Vilken är den bästa investering du gjort?

– Mina 100.000 kr i mitt första aktiebolag som sedermera blev Partyking AB. Jag krånglade ganska länge med både enskild firma och handelsbolag innan jag startade AB.

Om du fick ta med tre saker som inspirerar dig till en öde ö – vad hade det varit?

– Min iPhone fullmatad med poddar (jag konsumerar en hel del), en bra bok och kanske någon människa jag tycker extra mycket om.

Vilka är de största trender du ser i framtiden?

– Röststyrning (har varit på G länge nu men jag tror genombrottet kommer på riktigt detta och nästa år).

Var kan jag prenumera på ”Ordinary People who do Badass Things”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Business Hacks” och “Starta Eget-podden” på din plattform.

Tips! Här finner du mer om e-handel!