Läs ett smakprov av min nya bok ”Skriv, sälj & bli lönsam – så lyckas du som frilansjournalist”!

Camilla Björkman

Publicerades: 30 juli, 2013

Hej alla härliga frilansar!

Hoppas att ni har haft en skön sommar hittills.

Jag är så glad att kunna berätta att min bok ”Skriv, sälj & bli lönsam – så lyckas du som frilansjournalist” (Liber) nu finns ute till försäljning! HÄR finns den några kronor billigare på Bokus och HÄR finns den på Adlibris.

Här ger jag mina absolut bästa tips och råd om frilansande, blandat med intervjuer med redaktörer och frilansar, liksom mina egna framgångsstorys och misslyckanden. Den är kort och gott en komplett samling över allt jag tycker att man behöver veta om att driva ett lönsamt företag som frilans, oavsett om man är ny i gemet eller har jobbat som frilansjournalist länge.

Jag är så sjukt stolt och glad över den här boken! För jag hoppas och tror av hela mitt hjärta att den kan leda till att fler frilansjournalister kan sälja mer, dra in mer pengar, tycka att frilansandet är roligare och tryggare eller vad man nu vill uppnå. Och när jag nu kunnat gå loss totalt och kunnat skriva allt jag velat, men inte haft tid eller möjlighet till här på bloggen eller i en kurs, ja då känns det helt enkelt grymt.

Med det sagt är jag såklart jättenervös över vad ni ska tycka. Ni bloggläsare, de viktigaste av dem alla, som är hela orsaken till att den här boken blev till och som självklart finns med i tackordet i slutet 🙂 Jag hoppas verkligen att ni ska gilla den. Tack, tack, TACK för att ni hängt med längs vägen och peppat mig med era fina ord. Ni är bäst.

Så för den som vill läsa ett gratis smakprov av min bok kan man göra det HÄR. Klicka bara på ”smakprov” på omslaget så kommer det upp.

Nästa blogginlägg (”Så får du ett redaktörsuppdrag”) blir som vanligt och kommer ut snart.

Ha en härlig sommarvecka!

Kram Camilla

PS: Boken kommer ut som e-bok men inte förrän i höst. Återkommer så fort jag vet datum.

Bokens omslag ser ut så här.