Snorisen gjorde avtryck i snön

Carl Svahnström

Publicerades: 9 november, 2010

Det var en av min mammas arbetskamrater som visade stort intresse för att prova då hon hade stora besvär med att ge sin dotter flytande medicin. Det skulle finnas ett stort motstånd och då förstod jag att det var en riktigt bra utmaning för Snorisarna. Det här var för tre dagar sedan. Idag fick jag det här på mailen.

”Vi har provat Snorisen nu och den blev en succé!!! Min dotter har ropat på Snorisen, hälsat på den och vi fick läsa boken två gånger i går kväll för att hon tyckte att den var så bra 🙂 Det gick jättebra med medicinen och i morse gjorde vi avtryck i snön så att hon skulle se att den gick vidare till andra barn som behöver hjälp med medicinen…”

Efter att jag fått det här mailet ringer min telefon och det är min mamma i luren. Hon är jätterörd när hon berättar om kollegans lovord. Hon vet att jag har jobbat väldigt hårt för det här och hon är såklart precis som övriga familjen väldigt engagerade i Snorisarna. Jag var tvungen att ta en paus efter samtalet för att sätta mig ned lite och en otroligt skön känsla infann sig. Det var så otroligt tillfredsställande att tänka att jag har hjälpt min första kund men den här idén. Nu hoppas jag att övriga testfamiljer är lika positiva. Men om de inte är det så betyder ju bara det att jag kan göra Snorisarna ännu bättre. Det här gav mig så otroligt mycket energi. Nu lägger jag i en växel till! Håll i er!

/Carl