Business Hacks Digital – här kan du se eventet igen!

På allmän begäran – nu ger vi våra Premium-medlemmar chansen att se Business Hacks Digital i efterhand.

På allmän begäran – nu ger vi våra Premium-medlemmar chansen att se Business Hacks Digital i efterhand. Har du redan sett det – visa medarbetarna! Har du inte sett det, gör det direkt!

Finns det genvägar för att klara Coronakrisen? Är det möjligt att använda ”business hacks” och skapa resultat när det är tuffare än någonsin? Hur gör de entreprenörer som går stärkta genom krisen?

Du får extremt konkreta verktyg och ”hacks” som levlar dig och ditt företag genom krisen. Du kommer att kunna mäta skillnaden. Huvudinspiratörer är tre av landets absolut främsta experter på du hur växlar upp ditt företag – David JP Phillips, Annika R Malmberg och Gustaf Oscarson. 

Här kan du som är Premium-medlem på Driva Eget se Business Hacks Digital igen.

Alla tips, strategier och erbjudanden från eventet hittar du här!

Hur blir jag medlem på Driva Eget Premium?

De flesta av er är ju redan medlemmar. Men om du inte är det, spana in vårt erbjudande om 1 kr första månaden under Coronakrisen. Jag lovar mycket värde!

Hitta nya kunder i FB-gruppen Välj en småföretagare

Över 6 000 medlemmar, och det görs verkligen business! Klart du också ska hänga på, du hittar gruppen här.

Prova delar av JP University (David JP Phillips skola) helt kostnadsfritt

Detta är magiskt och jag ser ingen anledning att inte prova detta helt gratis. Om du sedan vill få tillgång till allt, har vi fixat 15 % rabatt. Du hittar mer info här.

Allt om regeringens åtgärdspaket för oss företagare

Vi har samlat precis allt du behöver veta om alla regeringens krispaket här (Korttidsarbete, omsättningsstöd, sjuklöneansvar, sänkta arbetsgivaravgifter och mycket mer). Min rekommendation: Följ Driva Eget och Mitt Företag på Facebook, så uppdaterar vi dig dagligen om de senaste paketen från regeringen.

Min topplista med 10 bästa poddarna

Du hittar min lista med de 10 bästa poddavsnitten för företagare här.

Vårt bästa träningsprogram i Coronatider

Optimerat för dig som jobbar hemma, med en av Sveriges bästa personliga tränare. Här är träningsprogrammet som verkligen gör skillnad för våra Premium-medlemmar. (Premium)

Annikas nya bok ”Tändvätska”

Värd att köpa? You bet! Vi ska fixa den till alla våra medarbetare, gör det du också. Du hittar den här. (den är nästan lite för billig, men det är ju bara att passa på…)

Andningsövningarna som gör skillnad

Väl värt att se dessa tre videos och lära oss riktigt bra andningsövningar (Premium)

Vi vill verkligen tipsa om våra partners

Vi vill ge en stor, stor eloge till Intrum och Trimero som gjorde eventet möjligt. Intrum kan hjälpa dig att få betalt i dessa tider (på ett humant sätt) och Trimero är en riktigt vass redovisningsbyrå för ägarledda bolag som verkligen bryr sig och är proaktiva. Rekommenderas!

Nollbudgetering

Så här fungerar det, ett riktigt bra verktyg!

Ps. Glöm inte att stötta Anna Jois genom att lyssna på henne på Spotify