<![CDATA[Foto: Hans Fridén]]>

Rivstarta hösten med ny Driva Eget-dag

Redaktionen

Publicerades: 21 juli, 2014

Den 9 september är det dags för en ny Driva Eget-dag på Rival i Stockholm. Missa inte denna chans för råd och inspiration. De tre tidigare har snabbt blivit fullsatta.

Låt DN och Driva Egets inspirationsdag bli en kickoff inför hösten som ger dig ny energi och en rivstart. Lyssna till några av landets främsta inspiratörer och föreläsare samtidigt som du får en ny unik chans att nätverka med andra småföretagare.

De tidigare Driva Eget-dagarna har blivit succé med en publik på över 600 per gång. 97 procent av åhörarna tyckte att programmet förra gången var bra eller mycket bra. Nu laddar vi för att överträffa succén.

Fyra eftertraktade föredragshållare med Driva Egets chefredaktör Camilla Björkman som moderator ger dig lönande råd och inspiration för att du ska kunna förverkliga dina företagardrömmar:

  • Per Holknekt, entreprenören och före detta alkoholmissbrukaren som är en av landets mest populäre föreläsare. Nu när han just gett ut sina memoarer ger han en känslosam berättelse från en rafflande och inspirerande livsresa som skateboardstjärna, grundare av Odd Molly och mångmiljonär. Ur denna drar han lärdomar och ger nycklar till hur man vänder motgång till medgång. Läs redan nu åtta framgångstips från Holknekt.
  • Elizabeth Kuylenstierna lär dig hur förbättrar relationerna med dina kunder – hur du tjänar på att rätt ge och ta feedback med kunder, leverantörer och andra viktiga kontakter i ditt företagarnätverk? Hon är en bästsäljande fackboksförfattaren, coach och populär föreläsaren, som på ett inspirerande sätt lär ut framgångskoncept för småföretagare.
  • Susanne Liljenberg är en av grundarna till butikskedjan Granit. Hon berättar om sin inspirerande företagarhistoria och ger sina bästa råd för hur du går från dröm till verklighet och bygger ett varumärke med enkla medel. Här hittar du några av Susanne Liljenbergs tips för att lyckas.
  • Anders Andersson, skatteexpert och grundare av Driva Eget. Han ger handfasta råd för hur alla typer av företagare på ett enkelt och ofta oväntat sätt kan sänka sin skatt.Råden förbättrar ekonomin både för dig som är på väg att starta eget och för dig som drivit företag en längre tid.

Utöver föreläsningarna ingår detta i de fyra timmarnas inspiration på Rival vid Mariatorget i Stockholm:

  • Möjligheter att skapa nya affärskontakter och mingla i pausen.
  • Generösa erbjudanden från våra sponsorer.
  • Gratis rådgivning av Start Up Stockholm.
  • Överraskningar som du inte kommer att glömma.

ANMÄL DIG HÄR (299 kr för dig som är prenumerant på Driva Eget eller DN), normalpris 399 kr.

NÄR: Kl 13–17 den 9 september på Rival, Mariatorget i Stockholm.

LÄS OCH SE MER: Mer om förra Driva Eget-dagen i våras kan du läsa om HÄR och se webb-TV HÄR.

Skulle du ha något problem med att anmäla dig, kontakta Markus Johansson på DN på telefonnummer 070-770 94 98.

 

Per Holknekts Färg 2 (1) elizabeth Web 04 DSC00343 131203%2022584

De fyra föreläsarna under dagen.

Huvudsponsor:

Telia_logo

Delsponsor:

startup