<![CDATA[Foto: Hans Fridén]]>

Ny succé för Driva Eget-dagen

Ebba Arnborg

Publicerades: 10 september, 2014

Det blev succé när Driva Eget och DN ordnade Driva Eget-dagen på Rival i Stockholm. Hundratals entreprenörer samlades för att lyssna på inspirerande föreläsare. Här finns film, mingelbilder och de bästa tipsen från dagen samlade.

De över 500 entreprenörerna som samlades bjöds på inspiration, handfasta råd, nya kontakter, allvarliga sanningar och glada skratt.

Först ut under Driva Eget-dagen var serieentreprenören Susanne Liljenberg, en av grundarna till Granit, som berättade om hur hon lyckats och gav konkreta tips till besökarna. Här hittar du några av hennes bästa tips.

Näst på tur var författaren Elizabeth Kuylenstierna som lärde publiken lyckas med feedback. Du hittar hennes råd här.

Koll på ekonomi och skatt har Driva Egets Anders Andersson. Han gav sina bästa råd – i startfasen, när du är i full gång och när du är på väg att lägga av. Du hittar hans tips och powerpoints här.

En oförglömlig energi på scen stod Per Holknekt för. Han berättade om sitt händelserika liv, från alkoholist till mångmiljonär, från noll till Stockholmsbörsen på fem år, och hur han lyckats som serieentreprenör. Efteråt tog han rört emot applåder som aldrig ville ta slut. Flera av hans framgångstips hittar du här.

Varje talare fick gå upp på scen till livesaxofonisten Axel Udikas sköna toner, när han spelade i takt till både Avicii och Aretha Franklin.
– Det har jag nog aldrig varit med om förut, kommenterade Elizabeth.

Även sponsorer och chefredaktör Camilla Björkman, som var moderator, gav tips till publiken. I pausen blev det kaffe och mingel.

MINGELBILDER
Mingelbilder hittar du i bildspelet ovan. Klicka på ikonen i nedre högra hörnet så öppnas det större, eller bläddra bland bildlistan nedanför bilden.

Vi liverapporterade även i sociala medier, du hittar oss här:

Twitter: www.twitter.com/drivaegetse

Facebook: www.facebook.com/drivaeget

Instagram: instagram.com/drivaeget