<![CDATA[Vid fjolårets tävling medverkade finansministern. ]]>

Tävla om ett pris du också!

Redaktionen

Publicerades: 25 april, 2017

Det vimlar av entreprenörspriser som arrangeras på både lokal- och globalnivå. Flera av dem delas ut i dagarna men det du har fortfarande chansen att vara med i några tävlingar.

I dagarna avgörs SM i Ung Företagsamhet på Stockholmsmässan. Det är bara en av alla utmärkelser  för entreprenörer som delas ut nu under våren men än är det inte försent att nominera till några andra av årets tävlingarna.

Ni kan exempelvis delta i Driva Egets tävling David mot Goliat, som riktar in sig mot entreprenörer som vågar utmana jättarna på sina marknader, vinnaren koras i november. Ett annat pris som det  brinner i knutarna för er som vill nominera är Sveriges största entreprenörstävling för startup- och tillväxtbolag, Serendipity Challenge.

Finalen av tävlingen kommer avgöras under Almedalsveckan. De 50 utvalda bolag som sökt får följa med till evenemanget och bor tillsammans i entreprenörsbyn strax utanför Visby.

Juryn väljer ut 24 bolag som gör upp om titlarna ”Årets startup” och ”Årets tillväxtbolag”. Vinnarna i respektive kategori får 200 000 kr i tillväxtpaket och en plats på vinnardelegationen till Silicon Valley.

Ansökan till tävlingen har öppet till onsdagen den 3 maj och kan göras här.

Här kan du nominera till Driva Egets pris David mot Goliat.