Nå dina mål snabbare genom att läsa våra fem favoritartiklar.

Finns det genvägar till framgång? Här är fem artiklar alla entreprenörer bör läsa

Redaktionen

Uppdaterades: 11 mars, 2020
Publicerades: 13 mars, 2020
Foto av: Adobe Stock

Behöver du inspiration för dig och ditt företags resa mot framgång? Här har vi några av våra favoritartiklar om inom personlig utveckling och bolagsbyggande som ger dig handfasta tips att använda direkt i ditt liv.
Nu kör vi!

1 Ted-gurun David JP Phillips: Så styr du din lycka och framgång
Han har miljoner visningar på sina TEDx-talks och är en av världens främsta experter inom kommunikation. Nu har David JP Phillips hackat vägen till lycka och framgång, och bolagets omsättningskurva pekar samtidigt rätt upp. Nyfiken på hur han gjorde? Här är svaren.

2Från Draknästet till Silicon Valley
Ebba Blitz är mest känd från TV-program som Draknästet och När och fjärran. Men hur gick hon från att vara programledare till att bli Silicon Valley-entreprenör? Och varför var en tyst retreat på Bali så avgörande för att våga ta steget? Läs hela artikeln här!

3 Från Vällingby till miljardbolag – möt Thomas Ek
97 procents varumärkeskännedom och omsättning i miljardklassen. Möt OBH Nordicas grundare Thomas Ek, som generöst delar med sig av framgångsfaktorerna bakom supersuccén. Men allt har inte varit en dans på rosor… Läs om resan!

4 Så blir du expert på självledarskap – Cecilia Duberg bästa råd
Många egenföretagare klagar över att de aldrig är lediga. Men att leda sig själv handlar inte nödvändigtvis om att hinna göra mer, utan snarare att se till att göra rätt saker. Psykologen Cecilia Duberg guidar dig mot målet. Läs artikeln här!

5 Ta kontroll över din tid och ditt liv
När mejlkorgen ständigt kokar över är det lätt att det långsiktiga strategiska arbetet i företaget får stryka på foten.
Men det finns alltid knep för att få loss mer tid, menar David Stiernholm. Hans jobb är att hjälpa andra bli mer effektiva – och må bättre på kuppen. Läs och lär dig av hans magiska tips!

Ps. Vill du ha mer inspiration kompis? Missa inte våra populära podcasts där vi träffar de bästa experterna inom sociala medier, försäljning och företagande – du hittar dem här!

Ps 2. Du vet väl att Driva Eget Premium ger dig tillgång till allt innehåll på Driva Eget, kalkyler, avtal och how-to-guider? Kolla in här!