Maud Olofsson och Anders Andersson utser Årets företagerska

Camilla Björkman

Publicerades: 28 november, 2011

I januari hålls finalen för Beautiful Business Award 2012, en nationell tävling öppen för alla kvinnor som driver eget. Nu tar Maud Olofsson, Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och Anders Andersson plats i juryn för att utse vinnarna.

Under hösten nominerades 1 234 företagarkvinnor i den 5-årsjubilerande tävlingen Beautiful Business Award. Tre företagarprofiler ingår i den jury som nu ska utse Årets Företagerska, Årets Tjänsteutvecklare och Årets Uppstickare.

Maud Olofsson sitter i juryn tillsammans med Driva Egets chefredaktör Anders Andersson, och entreprenören och bloggerskan Isabella ”Blondinbella” Löwengrip:

– Jag vill medverka i juryn för att visa hur viktigt det är att lyfta fram duktiga och professionella kvinnor som lyckas i sitt företagande och som kan agera som förebilder för andra kvinnor, säger Maud Olofsson som själv initierade programmet Främja Kvinnors Företagande i egenskap av näringsminister.

Finalen hålls tisdagen den 24 januari på Rival i Stockholm. Förutom äran har de tävlande chans att vinna 50 000 kr, konsulttimmar och marknadsföringsutrymme.

Syftet med Beautiful Business Award är att lyfta fram inspirerande företagarkvinnor som är förebilder och som driver sina företag på ett hållbart och nytänkande sätt. Under tävlingens fem år har totalt över 6 500 nominerade kvinnor uppmärksammats. Arrangörer är PwC, Tillväxtverket och nätverket Driftig.nu. Driva Eget är mediepartner.

Läs mer om tävlingen här.