<![CDATA[Nu smarta betallösningar lagom till sommaren. Foto: Getty Images]]>

Ny smart betallösning för småföretagare

Redaktionen

Publicerades: 18 maj, 2017

Nu ska det bli ännu enklare att ta betalt. Det är iZettle som öppnar upp för Swish och därmed kan småföretagare registrera flera typer av betalningar i ett och samma kassaregister.

 iZettle nu gör det nu möjligt för sina användare att registrera betalningar via Swish. Integreringen gör att alla sorters betalningar – kort och kontant såväl som fakturor och mobilbetalningar – automatiskt kan registreras i iZettles point of sale app och säkert lagras i molnet.

Lösningen ger inte bara småföretagare en komplett översikt av deras försäljnings- och produkthistorik utan också tillgång till ett molnbaserat kassaregister som är fullt godkänt av Skatteverket.

– Att swisha har på kort tid blivit ett etablerat sätt att sköta betalningar och vi arbetar för att göra Swish så tillgängligt som möjligt för våra användare. Att iZettle nu integrerar Swish i sin app tror vi kommer addera värde både för deras och våra kunder. Framöver ser vi en utveckling där Swish integreras i många olika lösningar, säger Anna-Lena Wretman, vd för Getswish.

Registrering av Swishbetalningar görs kostnadsfritt via iZettles app point of sale. Tjänsten är tillgänglig från och med sista juni.