<![CDATA[]]>

Här kan du lära dig allt från bokföring, PR till försäljning

Maja-Stina Skarstedt

Publicerades: 16 december, 2013

Driva Eget har webbkurser inom ekonomi, försäljning, PR, bokföring och starta eget. Så här fungerar det att gå en kurs på nätet.

Driva Egets webbkurser är specifikt framtagna för småföretagare, och hålls av erfarna kursledare inom respektive ämne.

Vad är en webbkurs?
En webbkurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – på cafét, i soffan eller från stugan – det enda du behöver är en dator, en smartphone eller en surfplatta och en internetuppkoppling. Våra webbkurser blandar text, bild, videoföreläsningar, nedladdningsbart material, powerpoints, kalkyler och övningar. Du kan också göra egna anteckningar. Kurserna motsvarar en halv- eller heldagskurs beroende på hur mycket tid du lägger ner på övningar och eftertanke.

Hur fungerar det att köpa en webbkurs?
Klicka på länken nedan och sedan på den kurs som du vill gå. Du kommer då till en betalsida. Där kan du välja att betala med faktura, kort eller Klarna Konto. Efter att du har beställt kursen får du inloggningsuppgifter skickade till dig via mejl, så att du kan logga in och sätta igång. Kursen är sedan tillgänglig i sex månader.

Vad kostar det?
Den billigaste kursen kostar 198 kronor exklusive moms (248 kr inklusive moms). Kurserna är avdragsgilla om de kan räknas som fortbildning i ditt företag.

 

HÄR kommer du till vår kurssida där du även hittar de andra kurser vi gör i samarbete med e-utbildningsföretaget Coursio. Varmt välkommen!