<![CDATA[]]>

Inspireras av Sveriges främsta talare

Anders Andersson

Publicerades: 30 januari, 2014

Flera av Sveriges främsta talare kommer till nya Driva Eget-dagen i Stockholm den 18 mars. Huvudtalare blir inspiratören Christer Olsson som utsetts till Årets talare. Anmäl dig här!

Anmäl dig nu HÄR.

Driva Eget och DN:s två tidigare Driva Eget-dagar har blivit succé. 97 procent av de nästan 700 i publiken tyckte att programmet i september var bra eller mycket bra. Nu laddar vi för att överträffa succén.

Fyra eftertraktade föredragshållare ger dig lönande råd och inspiration för att du ska kunna förverkliga dina företagardrömmar:

  • Christer Olsson, som hjälper dig att hitta rätt mål och förverkliga din företagsdröm. Han har utsetts till Årets talare och är en av landets mest eftertraktade inspiratörer. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor – och få publiken att gå direkt från tanke till konkret handling. Lyssna på ett smakprov HÄR och en lite längre version HÄR.   Läs HÄR om hans tre steg till hur du kan bli en vinnare.
  • Annika R Malmberg, välkända säljcoachen, författaren och talaren, som ger framgångsråd om hur du bäst anpassar dig och din försäljning till olika kundgrupper. Lär dig bli mer motiverad och vårda kunderna på rätt sätt. Lyssna på en bit ur ett annat föredrag HÄR.
  • Björn Lundén är författaren, föredragshållaren som kan hjälpa dig att både öka vinsten och förbättra företagets administration. På vårt event lär han dig konsten att sätta rätt pris på dina tjänster och produkter. Lyssna på fyra  minuters sammanfattning HÄR.
  • Kristina Lindhe är entreprenören som grundade företaget Lexington Company. Med unik profil säljer företaget nu inredning och kläder i över 20 länder. Här berättar hon om sin framgångsresa och ger dig råd och inspiration för att lyckas med ditt företag.

Det blir fyra timmars inspiration och rådgivning på Rival vid Mariatorget i Stockholm:

  • Driva Egets Anders Andersson och Camilla Björkman är moderatorer.
  • Skapa nya affärskontakter och mingla i pausen.
  • Generösa erbjudanden från våra sponsorer.
  • Gratis rådgivning av Start Up Stockholm.
  • Överraskningar som du inte kommer att glömma.

ANMÄL DIG: Gör det HÄR (299 kr för dig som är prenumerant på Driva Eget eller DN), normalpris 399 kr.

INFO: Kl 13–17 den 18 mars på Rival, Mariatorget i Stockholm.

LÄS OCH SE MER: Mer om förra Driva Eget-dagen i september kan du läsa om HÄR och se webb-TV HÄR.

OBS! Har du problem att anmäla dig? Mejla markus.johansson@dn.se med kort information om vad som händer (får du felmeddelande t ex) när du försöker anmäla dig. 

Fullsatt och full fart på Rivals scen och bland publkiken vid Driva Eget-dagen i höstas. Anmäl dig till nya Driva Eget-dagen den 18 mars. Foto: Hans Fridén

.