<![CDATA[]]>

Här är de tre finalisterna i David-mot-Goliat-tävlingen

Maja-Stina Skarstedt

Publicerades: 1 oktober, 2013

Nu står det klart. Tre finalister har utsetts i vår tävling David mot Goliat. Finalisterna är: en som kämpar mot en gigant på nätet, en mot de stora förlagen och en som lyckats driva e-handel med stor framgång. Se här vilka tre som kan stå som segrare vid avgörandet i helgen.

Under året har Driva Eget i varje nummer och på vår sajt presenterat tio nominerade i vår David mot Goliat-tävling, tävlingen där vinnaren, ett mindre företag, slåss mot stora aktörer som konkurrenter – och gör det bra.

Alla nominerade har gått igenom en första gallring. Och nu har Driva Egets jury, med grundare Anders Andersson, chefredaktör Camilla Björkman och webbredaktör Maja-Stina Fransson, valt ut tre finalister bland de tio nominerade:

– Vad kul! Det är väldigt uppmuntrande det här och jag kommer med glädje till finalen, säger Mirvi Unge Thorsén, vd för Askunge Förlag.
– Vi har haft många bra nominerade i år och har nu tvingats välja tre som vi tycker är den typ av David vi letar efter. Alltså det lilla företaget som slåss mot jättarna, säger Driva Egets Anders Andersson.

På lördag klockan 13 avgörs det vem som står som slutgiltig vinnare, på stora scenen vid Eget företag-mässan i Stockholm där Driva Eget finns på plats under torsdag-lördag.

Vinnaren får, förutom titeln Årets David mot Goliat, rådgivning och coachning av experter på LRF Konsult i form av rådgivningskonceptet Fokus Framtid – från strategi till handling i ditt företag. Dessutom en specialdesignad träskulptur av konstnären Signar N Bengtsson.

LÄS MER!