The Apprentice Gunilla von Platen

Von Platens miljoninvestering klar – ”Vi har en oerhört spännande investeringsresa framför oss”

Josefin Wallin

Uppdaterades: 30 april, 2022
Publicerades: 2 maj, 2022
Foto av: Åsa Tallgård/ Bonniers

Tom Flumé blev vinnare av The Apprentice 2022 och kammade hem Gunilla von Platens miljoninvestering. En investering hon själv uppger är ”den mest spännande investeringsutmaningen jag varit med om”. Men vad händer nu?

”Den mest spännande investeringsutmaningen jag varit med om…”

På Linkedin skriver Gunilla von Platen, efter att resultatet blev offentligt, om den spännande investeringen. En investering där hon kliver in som delägare och kompanjon till Tom Flumé på bolaget Moss & Noor.

– Den mest spännande investeringsutmaningen jag varit med om hittills har nu kommit i mål. Jag ser framemot att vara delägare och kompanjon med Tom Flumé på Moss & Noor och bygga bolaget på världsmarknaden.
Vi har en oerhört spännande tillväxt resa framför oss med funktionella hudvårdsprodukter som är 100 % veganska, svensk producerade och miljövänliga i högsta kvalité. Testa dom! Kan varmt rekommendera. 

Läs vår intervju med Tom: The Apprentice-finalisten Tom Flumé ”Är du inte riktigt klok?”

”Gunilla är en riktig drömvärvning som investerare”

Vad händer nu? Tom Flumé, Moss & Noor till Driva Eget


Grattis! Hur känns vinsten!?
– Otroligt kul! Gunilla är en riktig drömvärvning som investerare för oss. Hennes nätverk, erfarenhet av bolagsbygge samt känsla för kundchef och service är guld värt för oss.

Nu är vinsten din, men vad händer nu?
– Nu ska vi ta över världen! Till att börja med Norge. Just nu befinner jag mig på världens största hudvårdsmässa i Bologna, Italien för att finna nya marknader för vårt varumärke.

Kan du säga någonting mer konkret om hur ni ska jobba med investeringen?
– Pengarna går till expansion och rekrytering. Försäljning- och marknadsföringssatsningar. Vi ska bygga ett varumärke av rang. Dock är det Gunilla bidrar med förutom just pengar nog mer värt för oss. Hennes nätverk är otroligt.

Hur tänker du förvalta den nya kompetens som nu kliver in i bolaget i och med investeringen? Vad hoppas du att den ska bidra till?
– Kunskap och erfarenhet av att bygga stora bolag. Jag har en supertydlig vision och stort intresse för produkterna vi lanserar. Gunilla kan enkelt öppna dörren vi tidigare frustat, pustat och stångats mot.

Vinnare av The Apprentice – Tom Flumé

Tom är 37 år gammal och kommer från Stockholm. Tidigare elitsimmare som skolade om sig till tvålentreprenör och har en bakgrund inom e-handel. Idag är han VD för varumärket Moss & Noor – hudvård för dig som tränar. Arbetar nu med att bygga Moss & Noor till ett globalt miljardbolag. Vilket han nu kommer att göra tillsammans med Gunilla von Platen efter att ha kammat hem segern i The Apprentice – och Gunillas miljoninvestering.

The Apprentice-finalisten Tom Flumé "Är du inte riktigt klok?"
Tom Flumé – TV4/Jakob Dahlström