Självledarskap i 5 steg – vilka använder du?

16 april, 2021

Staffan Taylor Yes theory Självledarskap

Vill du leda dig själv? Vill du bli ditt bästa jag? Och vill du klara av alla dina mål i livet? Då är du på rätt plats just nu. Det här avsnittet med inspiratören Staffan Taylor går nämligen igenom fem avgörande steg för bättre självledarskap.

  • Hur du hittar en omgivning som stödjer dina mål
  • Hur du väljer mellan ”Fixed mindset” och ”Growth mindset”
  • Hur du undviker ”Learned selfhelpness”
  • Skillnaden på vem du är och vad du gör
  • Hur du blir den du vill vara och gör det du vill göra Intressant?

Japp! Häng med på en resa i självledarskap.

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Våra bästa guider om självledarskap

Vi skriver mycket om självledarskap på Driva Eget. Här är tre guider vi verkligen rekommenderar för dig som också vill leda dig själv.

Så blir du expert på självledarskap – expertens bästa råd

Många företagare klagar över att de aldrig är lediga. Men att leda sig själv handlar inte nödvändigtvis om att hinna göra mer, utan snarare att se till att göra rätt saker. Psykologen Cecilia Duberg guidar dig mot målet om bättre självledarskap.

Läs här: Så blir du expert på självledarskap – expertens bästa råd

Personlig utveckling på raketbränsle – här är genvägarna

För att ditt företag ska kunna utvecklas snabbt behöver du utvecklas snabbt. Därför har vi tagit fram våra 10 viktigaste råd för du snabbt ska få personlig utveckling. Vi kallar det personlig utveckling på raketbränsle. Här är genvägarna till personlig utveckling vi inte vill att du ska missa.

Läs här: Personlig utveckling på raketbränsle – här är genvägarna

Finns det genvägar till framgång? Här är fem artiklar alla entreprenörer bör läsa

Behöver du inspiration för dig och ditt företags resa mot framgång? Här har vi några av våra favoritartiklar om inom personlig utveckling och självledarskap som ger dig handfasta tips att använda direkt i ditt liv.

Läs här: Finns det genvägar till framgång? Här är fem artiklar alla entreprenörer bör läsa