Våra bästa hälso- och bio hacks – spana in här!

23 april, 2021

Bio hacks med Gustaf Oscarson

Det finns en lång rad hälso- och bio hacks som gör underverk både för vår produktivitet och för vår hälsa. I detta avsnitt går vi igenom våra favoriter som har gjort extrem skillnad i våra liv.

Vi tittar bland annat närmare på hacks som

  • 8/16-metoden och periodisk fasta
  • Bästa verktygen för att jobba smartare
  • De 12 viktigaste insikterna för bättre sömn
  • Vägen till bättre andning
  • Hur du vaknar i ditt bästa tillstånd och mycket mer.

Vill du ta din kropp och hjärna till nästa nivå? Börja att lyssna på våra bästa bio hacks.

Lyssna på avsnittet direkt här nedanför eller ladda ned det på din favoritplattform. Det gör du här – välj mellan Apple Podcasts, Spotify eller Acast. Tips! Prenumerera på Business Hacks för att inte missa något avsnitt!

Var kan jag prenumera på ”Business Hacks”?

Alla avsnitt och intervjuer hittar du på driva-eget.se/podcasts eller på din favoritplattform för poddar. Här kan du välja din favoritplattform och lyssna där.

Vill du ha ännu mer inspiration och tips? Prenumerera också på poddarna “Starta Eget-podden” och “Ordinary People who do Badass Things” på din plattform.

Våra bästa tips om hälso- och bio hacks

Vi skriver mycket om bio hacks på Driva Eget och Mitt Företag. Här är några av de guider med bio hacks vi rekommenderar för dig .

Gustaf Oscarsons 45 bästa business hacks, life hacks och bio hacks

45 life hacks, bio hacks och business hacks som har gjort mig mer effektiv, gladare, lyckligare, mer produktiv och mer framgångsrik. Det tog 11 år att hitta och testa alla. Här kommer de – serverade på ett silverfat till dig.

Läs här: Gustaf Oscarsons 45 bästa business hacks och life hacks

Personlig utveckling på raketbränsle – här är genvägarna

För att ditt företag ska kunna utvecklas snabbt behöver du utvecklas snabbt. Därför har vi tagit fram våra 10 viktigaste råd för du snabbt ska få personlig utveckling. Vi kallar det personlig utveckling på raketbränsle. Här är genvägarna till personlig utveckling vi inte vill att du ska missa.

Läs här: Personlig utveckling på raketbränsle – här är genvägarna

Erik Bergmans bästa hacks för livet

Erik Bergman byggde upp miljardbolaget Catena Media och tjänade 50 miljoner dollar innan han fyllde 30. Känd för svenska folket blev han med sina sextips i Framgångspodden, men i “Ordinary People who do Badass Things” kommer han att visa en helt annan sida.

Lyssna här: Erik Bergmans bästa hacks för livet