<![CDATA[]]>

Här får Monica hjälp med sin butik

Redaktionen

Publicerades: 17 september, 2009

Monica Persson i Bollnäs sliter hårt i sin butik Stor & Fin. I premiärprogrammet av Vinna eller Försvinna på söndagen fick hon hjälp av programledarna Eva-Britt Hult och Anders Andersson med att stressa av, få ordning på ekonomin och skaffa sig en slagkraftig hemsida.

Programledarna Eva-Britt Hult och Anders Andersson hjälpte henne med att stressa av, få ordning på ekonomin och skaffa sig en slagkraftig hemsida med bilder som hon lärde sig att ta själv.

Monica ville förverkliga sin vision:

– Jag vill erbjuda snygga och tuffa kläder för kvinnor som behöver större storlekar. Man behöver inte gå omkring i tält, utan det finns roliga saker att ha på sig, säger hon.

Utgångspunkten var tuff:

Butikens omsättning varmycket låg och Monica tog inte ut en enda krona i lön. Om ingenting drastiskt händer måste hon slå igen efter jul.

Saken blev inte bättre av att Monica kände sig sliten och utarbetad. Anders, Eva-Britt och andra experter försökte i premiärprogrammet att hjälpa henne att hitta ny energi, att nå fler kunder och komma vinnande ur situationen .

Hon hittade till slut balans i livet, bättre lönsamhet och fick till slut en ny effektiv hemsida som säljer bra och visar kläder som hon själv plåtat.. Den finns här.

Se hela programmet här .

 Monica Persson fick lära sig att ta sina egna bilder i programmet. En dag i veckan fotograferar hon nu till sin hemsida. Ullis Bydén är hennes modell, och kunderna är välkomna till butiken under fotograferingen. 

– Nu är jag avstressad,  fler kunder, större dagskassor och en hemsida som drar in pengar ,säger Monica Persson  till Eva-Britt Hult och Anders Andersson,som hjälpt henne i programseriens första program.