<![CDATA[]]>

Spana in innehållet i nya numret av Driva Eget

Ebba Arnborg

Publicerades: 4 november, 2014

Idag börjar nya numret av Driva Eget dyka upp hos våra prenumeranter, och inom kort går det att köpa i affär. Smygkika på det fullmatade innehållet här.

Tema: Bli en vinnare på 5 nya sätt
Ny forskning visar vad som verkligen gör att företag lyckas. Mycket handlar om att skrota gamla företagssanningar. I nya numret av Driva Eget hjälper vi dig, och presenterar modellen som gör att du klarar både stormar och hinder. Dessutom får du möta Ingela Engman på Felestad som drog nytta av krisen och växte när alla andra backade. Och Living generation som får fler kunder med hjärta och high-five.

Inspireras av 12 New York-trender
Affärsidéer som gör det lätt för konsumenter att göra affärer med varandra är en av flera nya trender vi spanat in i New York. Fundera i dessa banor och du kanske kommer på något som succén Airbnb, som hjälper privatpersoner att hyra bostäder av varandra. Vi listar 12 affärstrender från andra sidan Atlanten, berättar hur du tar ditt företag till USA och vad som är hett att exporteras dit just nu. Dessutom möter vi Svenska Nina Ziefvert som säljer svenska träskor till hippa New York-bor i Brooklyn.

”Ska jag ge min kompis provision?”
Ska man ge kompisen provision när han eller hon hjälper en? Vi presenterar läsarnas och expertens tips.

Så kan du vinna på nya skattereglerna
Skattereglerna för företag görs troligen om totalt om ett par år. Anders Andersson berättar hur du kan förbereda dig redan nu. Dessutom ger han placeringstips.

Min stolthet
Karin Kjellgren är frilansande operasångerska och röstcoach. Hon berättar hur hon får andra att våga ta ton.

Dina affärer – 10 sidor med tips och råd som gör dig mer lönsam
Vi tipsar om hur du kan spara tid med nya mötestrenden och visar hur du kan gå från idé till färdig webbshop – på en dag (e-handeln väntas slå rekord under årets julhandel, bli redo tills dess!).

Vi berättar hur du skaffar en växel i din mobiltelefon så du kan skilja på  jobbsamtal och privatsamtal i samma lur, lär dig sätta rätt pris på din produkt – och varnar för ett vanligt misstag.

Experten Hadar Cars hjälper uppfinnarna Ninni och Luc att skaffa kapital, inspireras av tipsen! Dessutom berättar vi hur du skriver ett aktieägaravtal och två kompanjoner får experthjälp.

Inspiration: Historien om Anne Berner
Möt Anne Berner, snart aktuell som en av drakarna i TV-programmet Draknästet, och läs den dramatiska historien m hur Otto, Rudolf och Anne Berner kämpat genom krig, svett och tårar för att bygga ett världsberömt företag.

Vinn över de stora
Ta rygg på våra David mot Goliat-prisvinnare och lär dig hur du kan lyckas, även om du inte har stora resurser eller breda kontaktnät.

Lyckas som föreläsare
Föreläsningsbranschen växer så det knakar. Vi lär dig hur du slår igenom med hjälp av proffsens tips, och så får du möta Manuel som föreläser för 10 miljoner.

Dessutom: Vi företagare, krönika, proffsen svarar och mycket mer!

Läs här hur du beställer en prenumeration eller var du kan köpa nya numret i affär!

Trevlig läsning!