Ishtar Touailat Business Hacks

Digitalisering och AI – Ishtar Touailat kommer till Business Hacks

Gustaf Oscarson

Uppdaterades: 22 november, 2019
Publicerades: 4 november, 2019

Hur bygger jag ett företag som är relevant om 5 år – när AI och digitaliseringen har förändrat nästan varje bransch? Och hur leder jag framtidens företag i en helt ny värld? Ingen svarar på de frågorna bättre än Ishtar Touailat – Sveriges kanske mest prisbelönta entreprenör just nu. Förbered dig på en livepodd som kan förändra din syn på framtiden (och hur väl du lyckas i den!).

Ishtar Touailat är en av Sveriges mäktigaste affärskvinnor.  För sitt arbete inom innovation, ledarskap och jämställdhet har hon blivit belönad flera prestigefyllda priser. 2018 utsågs hon av Veckans Affärer till en av näringslivets mäktigaste kvinnor och året innan till en av Sveriges 101 supertalanger.

På Business Hacks kommer hon att svara på helt avgörande frågor om framtidens företagande, och vad du behöver göra för att vara relevant i en värld där AI och digitaliseringen har påverkat varje del av företagarlivet.

Läs mer här och boka biljett till Business Hacks i Stockholm (25/11) här
Läs mer här och boka biljett till Business Hacks i Malmö (12/12) här

Ishtar Touailat – en av Sveriges mest prisade entreprenörer

Hon har blivit utsedd till Framtidens kvinnliga ledare och av IT-jätten Tieto till årets IT-kvinna.Idag axlar Ishtar rollen som Global AI & Innovationschef på den omtalade startupen TechBuddy, som matchar digitala talanger med konsumenter och företag i behov av support med digitala verktyg, lösningar, uppkoppling i sina hem och kontor – och samtidigt verkar för att inkludera människor till arbetsmarknaden på ett nytt och hållbart sätt.

Tidigare arbetade Ishtar som innovationschef på Tieto där hon under två års tid ledde förändringsarbetet inom områden som AI, fintech och digital hälsa. Där var hennes roll att bygga upp världens främsta inkubator för Artificiell Intelligens. Hon är grundare av Studentkompetens, Startup Bootcamp, acceleratorn Women in Business och även Starta Eget-dagen samt Europas största entreprenörskurs Starta eget vid Stockholms universitet. Även här har mycket av hennes fokus legat på att hjälpa och stötta kvinnor att komma in i branschen.

Med en tuff uppväxt där hon snabbt var tvungen att växa upp och sköta sig själv har Ishtar tagit sig från betongen till salongen. Redan som 12-åring flydde hon hemifrån på grund av en stökig hemmiljö och missbruk. Som 14-åring fick hon sitt första jobb på en pizzeria för att ha råd med en egen lägenhet. Hennes livshistoria har en stor påverkan för hur hon idag bemöter människor i sitt ledarskap

Boka innan det blir fullsatt – just nu till Early Bird-pris (innan 10 november)

Huvudinspiratörer under Business Hacks-evenemangen är några av landets absolut främsta experter på du hur växlar upp ditt företag – David JP Phillips (TED-gurun), Annika R Malmberg (Framgångsexperten), Ishtar Touailat (Sveriges kanske mest prisbelönta entreprenör), Navid Modiri (kreativitetsexperten nr 1) och Gustaf Oscarson (Business Hacks-experten). 

Det finns bara 300 platser i Stockholm den 25 november och 200 platser i Malmö den 12 december (och det blir nästan alltid fullsatt). Varje detalj är skapad för att ge dig livsavgörande “business hacks”, men bara du kan prioritera in detta i ditt företagarliv. 

Läs mer och boka biljett till Business Hacks i Stockholm här
Läs mer och boka biljett till Business Hacks i Malmö här

Fram till den 10 november kan du boka din plats till Early Bird-pris.