<![CDATA[]]>

Driva Egets Camilla Björkman är Årets genombrott!

Maja-Stina Skarstedt

Publicerades: 15 november, 2013

”Det känns helt fantastiskt! Jag är så glad!” säger Driva Egets chefredaktör Camilla Björkman som i går vann Sveriges Tidskrifters pris Årets genombrott. Enligt vinnarmotiveringen har hon bland annat ”antagit utmaningen att förnya entreprenörsbranschens ansikte och leda en klassisk titel mot nya framgångar”.

I går delades Tidskriftspriset för 2013 ut där alltså Driva Egets chefredaktör Camilla Björkman var en av tre nominerade till Årets genombrott – ett pris som hon också kammade hem!

– Det känns helt fantastiskt! Jag är så glad! Och priset är lika mycket till mina fantastiska medarbetare på Driva Eget, säger Camilla.

Så här lyder vinnarmotiveringen:

”För att ha parat sitt eget varumärke med ett av de svenska tidskrifternas starkaste, och därmed inte bara ha tagit ett nytt karriärsteg, utan dessutom antagit utmaningen att förnya entreprenörsbranschens ansikte och leda en klassisk titel mot nya framgångar.

Camilla är själv företagare sedan 2006. Hon har nyligen gett ut boken ”Skriv, sälj och bli lönsam – så lyckas du som frilansjournalist” och håller även kurser i sälj och företagande.

Här kan du se prisutdelningen i webb-tv:

Årets Genombrott 2013 from Sveriges Tidskrifter on Vimeo.

LÄS OCKSÅ: