<![CDATA[]]>

Nu är Driva Eget igång på Eget företag-mässan

Maja-Stina Skarstedt

Publicerades: 3 oktober, 2013

Vi träffar läsare, blivande prenumeranter och snackar med småföretagare på Eget företag-mässan mellan torsdag och lördag. Nu är vi igång!

Under Eget företag-mässan är Driva Eget på plats alla tre dagar. Anders Andersson och Camilla Björkman håller seminarium och vi uppdaterar direkt på plats.

Det har redan varit mycket folk i Driva Egets monter där det går att snacka företagande och teckna prenumeration – eller få ett gratis ex av tidningen.

Några som hälsade på var de företagande vännerna Elisabeth Teke-Ljung och Bodil Hertz Kragh. Elisabeth är leg. psykolog sedan 40 år och Bodil har en nätbutik med smycken. Båda är sugna på att starta något helt nytt och var på mässan för att hitta inspiration.

– Egentligen skulle man vilja ha något internetbaserat företag, säger Elisabeth (till höger).
– Ja, nu som pensionär vill man kunna resa samtidigt, kanske ta hit prylar från olika länder, spånar Bodil.

David Darabian var ute efter information kring den ekonomiska biten. Han driver inte eget i dag, men funderar på att göra det inom spelbranschen.
– Det finns vissa idéer som inte görs och när ingen annan gör dem får väl man själv göra dem. Speciellt när det är en idé man tror så starkt på, säger han.

Det fanns också småföretagare på plats med egna montrar. Bland andra Lotta M Öman som är återförsäljare av hälsoprodukter i företaget Forever.
– Jag har inte tid att prata nu, men sedan! Det är för mycket att göra nu, säger hon med en lång kö till bordet.

– Här har du en produkt för torr och mogen hy, fortsätter hon till nästa på tur.

Två företagarprofiler i samspråk. Anders Andersson och Björn Lundén, vars företag heter detsamma och funnits sedan 1987.
 

LÄS OCKSÅ: Träffa Driva Eget på mässan