Business Hacks Digital

Driva Eget bjuder dig på Business Hacks Digital + Framtids-kit (värde 1 290 kr)

Gustaf Oscarson

Uppdaterades: 12 april, 2021
Publicerades: 22 februari, 2021

Nu bjuder vi våra följare på evenemanget Business Hacks Digital (värde 295 kr) och vårt framtids-kit för företagare (värde 995 kr, gäller de 250 första anmälda). Se till att boka din plats direkt, platserna är begränsade och biljetterna brukar gå snabbt.

Hur bygger jag framtidens företag efter corona? Vilka trender måste jag ha stenkoll på? Och finns det några Business Hacks som tar mitt företag till nästa nivå – och det snabbt?

Om du vill ha svaren på dessa frågor vill vi bjuda dig på årets viktigaste event för oss företagare. Dessutom får de 250 första som anmäler sig vårt framtids-kit som verkligen ger dig verktygen och strategierna för att bygga framtidens företag.

Klicka här för att komma till anmälningssajten >>

Vad är Business Hacks Digital?

Business Hacks – som normalt lockar fulla hus över hela Sverige sedan 2012 – har blivit ett digitalt event i spåren av Corona. Under en timme i mars får du extremt konkreta verktyg och ”hacks” som levlar dig och ditt företag in i framtiden. Du kommer att kunna mäta skillnaden. Du väljer själv mellan fyra olika tider den 9:e eller 10:e mars.

9:e mars – 12.30 eller 18.00
10:e mars – 12.30 eller 18.00
(Business Hacka Digital är cirka 60 minuter långt.)

Huvudinspiratörer är tre av landets absolut främsta experter på framtidens företagande – Johnny SundinCharlotte Mattfolk och Gustaf Oscarson. Platserna är begränsade och varje detalj är skapad för att ge dig framtidens viktigaste ”business hacks”, men bara du kan prioritera in detta. Väljer du att styra din framtid eller låter du framtiden styra dig?

Klicka här för att komma till anmälningssajten >>

Business Hacks Digital

Vilka kan anmäla sig och vad kostar det?

Business Hacks Digital är öppet för alla företagare. Självklart kan du också bjuda in dina medarbetare att se evenemanget. Platserna är dock begränsade så vi rekommenderar en snabb bokning för att få plats, biljetterna brukar gå snabbt.

Vad kostar det att köpa biljett, undrar du? I vanliga fall kostar biljetterna till Business Hacks Digital 295 kronor och uppåt. Men, just nu vill vi boosta dig och alla andra företagarhjältar som har kämpat sig igenom coronapandemin. Därför bjussar vi på biljetten denna gång och dessutom får de 250 första som anmäler sig vårt Framtids-kit (värde 995 kr). Du är värd all framgång i världen och detta är vårt sätt att hjälpa dig att lyckas i framtiden.

Vad ingår i biljetten?

60 minuter med de viktigaste insikterna, strategierna och verktygen för att bygga framtidens företag

3 av Sveriges främsta experter på framtidens företagande ger dig sina bästa hacks. Detta kan spara dig flera år av felaktiga beslut och ”gammaldags tänkande”.

5 av coronakrisens stora företagarhjältar delar med sig av sina coronastories och berättar vilka smarta strategier de har använt för att vända krisen till succé.

Framtids-kitet för företagare ingår för de 250 första anmälda! Utan extra kostnad skickar vi dig våra 5 viktigaste framtidsguider, e-boken ”Så bygger du ditt drömföretag” och 1 månads kostnadsfri prenumeration på Driva Eget Premium (ord 995 kr).

Klicka här för att komma till anmälningssajten >>

Berätta mer om programmet och föreläsarna?

3 av Sveriges främsta experter på framtidens företagande ger dig sina bästa hacks.

10 hacks som bygger framtidens företag – med Gustaf Oscarson

Föreläsaren, entreprenören och investeraren Gustaf Oscarson bjuder dig på 10 helt nya och extremt konkreta ”hacks” som hjälper dig att skapa framtidens version av ditt företag och framtidens version av dig själv. De här verktygen sparar dig massor med tid, energi och pengar – vi som testat dem har blivit upp till 126 arbetsdagar mer effektiva per år.

HappyBrain – Lär din hjärna att hantera framtiden – med Johnny Sundin

Din hjärna befinner sig i en av världshistoriens mest utmanande perioder. Vad
händer? Vart skall vi? Verksamheter försvinner, nya affärsidéer blommar upp, tekniken utvecklas och vi letar nya plattformar att bygga våra affärer ifrån.

Hur får man då sin hjärna att vara i form och redo för en komplex värld i ständig
förändring och transformation? Hur får man sans och balans i den nya gig-ekonomin, bland skärmar och digitala möten?

Med de viktigaste delarna från sin föreläsning HappyBrain delar Johnny Sundin de viktigaste verktygen för hänförelse, fokus, mindfulness, hälsa, attityd,
mindset och kreativt tänkande i en alltmer digitaliserad värld..

Så blir framtiden för företagare efter corona – med Charlotte Mattfolk

Hur kommer framtiden att se ut för oss företagare efter Corona? Hur kommer Amazon att påverka oss? Och vilka teknikskiften måste vi ha stenkoll på för att fortsätta vara relevanta?

Allt det och mycket mer får du lära dig av framtidsexperten Charlotte Mattfolk i Business Hacks Digital. Om du vill fortsätta vara relevant som företagare – lyssna hela vägen in i kaklet. Här får du nämligen veta hur fyra troliga scenarion för världens framtid ser ut, och vad du behöver göra för att anpassa företaget efter dem.

Klicka här för att komma till anmälningssajten >>

Får mina anställda också ta del av eventet?

Absolut! Vid Business Hacks Digital (till skillnad från våra fysiska evenemang) kan du också bjuda in dina medarbetare som inte är delägare. Ta chansen att bjuda dina medarbetare på en riktig inspirations- och kunskapsboost i tuffa tider. Observera att samtliga deltagare måste anmälas till eventet.

Vilka arrangerar eventet?

Evenemanget arrangeras av Driva-Eget.se och MittFöretag.com, två av Sveriges största företagarsajter. MittFöretag.com har sedan 2011 arrangerat Sveriges största företagarturné med 1 000-tals besökare över hela landet. 95 % av besökarna anger att de vill komma igen, och några av landets främsta föreläsare finns med på evenemangen. Här får du nätverket, kunskapen och inspirationen du behöver för att bygga ett framgångsrikt företag på dina villkor. Temat ”Business Hacks” hade premiär 2019 och Business Hacks Digital är ett specialupplägg under Coronakrisen.

Huvudsponsor till evenemanget är Visa – Världens största nätverk för betalningar. På visa.se/foretagshjalpen får du tips och råd om hur du digitaliserar ditt företag och ställer om för en ny framtid. Du får också verktyg och tips för att nå fler kunder.


#växatillsammans – detta gör vi för att hjälpa dig och ditt företag just nu

Den här artikeln är en del av vår kampanj #växatillsammans. Under två månader lägger vi 100% fokus på att hjälpa dig och ditt företag att växa i annorlunda tider. Vi gör det genom inspiration, kunskap och verktyg som verkligen gör skillnad – och genom att dela historierna från Sveriges företagarhjältar. Och vi gör det tillsammans.

#växatillsammans är ett samarbete mellan Visa, världens största nätverk för betalningar, och våra sajter Driva-eget.se och Mittföretag.com.

Här kan du läsa mer om #växatillsammans och hur vi hjälper ditt företag just nu.

visa.se/foretagshjalpen får du tips och råd om hur du digitaliserar ditt företag och ställer om för en ny framtid. Du får också verktyg och tips för att nå fler kunder.
#växatillsammans är ett samarbete med