<![CDATA[]]>

De är nya bloggare på Driva Eget

Maja-Stina Skarstedt

Publicerades: 11 oktober, 2013

Du har väl sett att vi har två nya bloggare på Driva Eget?
I oktober började Claes Knutson och Maja-Stina Fransson att blogga på sajten. Den ene har lång erfarenhet av tillväxtföretag och den andra är webbredaktör på Driva Eget och ska blogga om företagande och föräldraskap.

”Jag måste ha världens roligaste jobb!” Så inleder Claes Knutson ett av blogginläggen i veckan. Han har lång erfarenhet av tillväxtföretag, både som ledare och som konsult i Ahrens & Partners. Det egna företaget heter Tillväxtpartner, han är också en eftertraktad föredragshållare och författare till boken ”Har du attityden?”

– Allra roligast tycker jag att det är när jag stöter på företag och företagare som har en drivkraft i att utmana och förändra världen – det som jag kallar för ”challengerföretag”, säger Claes Knutson.
Han kommer bland annat att skriva i bloggen om vad som krävs för att bli en challenger och snabbväxare.
– Jag kommer att varva mina tankar om tillväxtens hörnstenar med reflektioner om dagsaktuella händelser.

Driva Egets webbredaktör Maja-Stina Fransson är också frilansjournalist, redaktör – och mamma!
Maja-Stinas blogg ska handla om företagande och föräldraskap:
– Som företagare har du ju ofta redan en bebis: ditt företag. Men sedan händer något när det faktiskt blir bebis på riktigt. Ett nytt liv ska in i din värld. Och hur går det egentligen att kombinera föräldraskap och företagande? Om det och massa mer ska bloggen handla om, säger Maja-Stina.

I veckan har hon bland annat bloggat om svårigheterna kring SGI och föräldrapenning för företagare.

BLOGGARNA HITTAR DU HÄR: