<![CDATA[]]>

Driva Eget bjuder snabba företagare på inspiration

Redaktionen

Publicerades: 6 november, 2012

En framgångsfaktor för småföretagare är att lära sig av dem som redan har lyckats. Därför samlas småföretagare från hela landet på inspirationsdagen Mitt Företag 2012. Snart kommer den till din stad.

Mitt Företag-konceptet är enkelt. De som redan har lyckats avslöjar sina viktigaste framgångsrecept för dem som är väg att bygga upp sina företag.– I Sverige säger vi alltid att vi ska lära oss av misstagen, men här vänder vi på begreppen. Mitt Företag 2012 handlar till 100 procent om att lära sig av andras framgångar, säger evenemangets grundare och tillika entreprenören Gustaf Oscarson.På Mitt Företag finns flera framgångsrika entreprenörer på plats, och de får slåss om uppmärksamheten. På scen står nämligen några av landets främsta inspiratörer. Kicki Theander, som startade hela matkassetrenden och utsetts till Årets Entreprenör, avslöjar hur hon har byggt ett företag från noll till 90 miljoner.– Jag vill också rekommendera Navid Modiri och Johannes Hansen, två av landets absolut hetaste unga inspiratörer. De tar deltagarna på våra ”lokala nedslag” med storm, menar Gustaf Oscarson.


Mitt Företag 2012 kommer till Södertälje, Linköping, Örebro, Stockholm, Jönköping och Malmö innan årets turné är avslutad.

Driva Eget bjuder de 10 först anmälda på fri entré
Om du är snabb att anmäla dig till något av de återstående evenemangen under hösten så bjuder vi på Driva Eget på entréavgiften till de 10 först anmälda i respektive stad. Skriv in koden Driva när du anmäler dig:

7 november – Södertälje
http://mittforetag.com/sodertalje/
8 november – Linköping
http://mittforetag.com/linkoping/
14 november – Örebro
http://mittforetag.com/orebro/
15 november – Stockholm
http://mittforetag.com/stockholm/
4 december – Malmö
http://mittforetag.com/jonkoping/
5 december – Jönköping
http://mittforetag.com/malmo/