”Därför är det så kul att driva eget”

Maja-Stina Skarstedt

Publicerades: 4 oktober, 2013

”Tufft men kul. Ingen säger längre till mig vad jag ska göra.” Kolla på detta filmklipp och hör varför besökarna på Eget Företag-mässan driver eget. 

Under de tre mässdagarna har det varit full fart i alla montrarna och på mässans totalt 100 seminarier. Driva Egets Annika Widebeck trängde sig fram bland besökarna för att få svar på frågan vad det är som är bra med att driva  eget – och vilka problem det finns. Klicka på pilen i bilden och hör deras varierande svar.

Anders Andersson och Camilla Björkman – Driva Egets tandempar – höll föredrag för fullsatta sallonger två gånger under fredagen. Ämnet var ”Från idé till lönsamt företag.” På bilden nedan är de i full gång med att ge publiken lönande råd.

Deras föredrag refererades live på mässans hemsida. Kolla HÄR in vad de sa mellan kl 10.18 och 11.07 på fredagen. Under lördagen delade de ut pris till David mot Goliat 2013. Se HÄR vem, som vann.

I Driva Egets monter fanns den nya häftiga lilla elbilen, Renault Twizy. En tänkbar småföretagarbil som väckte stor uppmärksamhet. Men Anders Andersson och Camilla Björkman sålde inte bilar utan prenumerationer på Driva Eget.

 

  Under fredagen utsågs Uppvidinge på mässan till Årets Nyföretagarkommun 2013. Läs HÄR om hur fem kommuner kämpat om titeln.