<![CDATA[Fredrik Eklund Foto: Björn Leijon]]>

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund: ”Var personlig och sälj mer”

Camilla Björkman

Publicerades: 7 augusti, 2015

Fredrik Eklund vill få småföretagarna att vara sig själva – det är då man lyckas på riktigt, säger han i en exklusiv intervju i Driva Eget. 

Bakom Fredrik Eklunds framgångar som New Yorks mest framgångsrika fastighetsmäklare ligger hårt slit och ett starkt driv. Att träna, äta rätt och klä sig snyggt är viktigt, tycker han. Men viktigast är ändå att vara sig själv:

– Ju mer personlig du är, desto bättre blir du på att sälja. Och desto lyckligare blir du också. Jag älskar människor och jag älskar att vara mig själv med människor. Att jag säljer en produkt eller en service samtidigt är bara kul. För mig har det alltid varit naturligt att sälja och att driva eget, säger han.

Att våga vara sig själv är extra viktigt för små­företagare, menar han. citat_2citat_2 citatcitat_klar3

– Som företagare väljer du till 100 procent hur din tillvaro ser ut. Du har ju startat företaget för att du vill leva ditt eget liv även professionellt. Och det vore väl konstigt att starta ett eget företag och sedan gå dit och låtsas vara någon annan?

Han råder dig därför att en gång för alla fundera, inte bara på vilket typ av företag du vill ha, utan på vem du är och vad som driver dig.

– Vet du inte vad som gör dig exalterad kommer inte företaget att gå särskilt bra, säger han.

Detta är ett utdrag ur en 6-sidig intervju i Driva Eget nummer 4/2015 som finns ute i butik nu!
Klicka här för att prenumerera på tidningen.

Läs mer: 5 tips – så lyckas du som småföretagare enligt stjärnmäklaren Fredrik Eklund 

Läs mer: 3 sätt att lyckas med din webbshop