Julklapp

4 julklappar alla företagare borde önska sig

Gustaf Oscarson

Publicerades: 20 december, 2019
Foto av: Getty Images

Bästa julklapparna för oss som driver företag? Här hittar du hela din önskelista! Vi på Driva Eget-redaktionen vill rekommendera fyra julklappar till alla oss som driver företag.

Julklappstips 1: Boken ”The Code of the Extraordinary Mind”

Vi läser minst en bok i veckan, och den bok som fastnat mest hos oss i år är Vishen Lakhianis bok The Code of the Extraordinary Mind. En fantastisk sammanfattning om hur vi maximerar vår potential, och riktigt vassa checklistor som verkligen får det att hända. Ett måste i varje företagares bokhylla.

Julklappstips 2: WOW-kursen i självledarskap med David JP Phillips

Du som mött David JP Phillips under våra Business Hacks-evenemang i höst är förstås redan anmäld. För er andra – WOW! Det finns få utbildningar i Sverige med den här kvalitén, och nu skickar vi hela Driva Eget-gänget för att gå kursen i vår. Vi hoppas att du vill hänga med, och därför har vi fixat det bästa erbjudandet på marknaden till våra läsare. Du hittar det här.

Julklappstips 3: Annika R Malmbergs ”Relationsshowen”

En av våra absoluta föreläsarfavoriter är Annika R Malmberg (lyssna på poddavsnittet i Business Hacks med henne). I vår kommer hennes relationsshow till sex svenska städer, och vi ska förstås gå. Dessutom har vi fixat årets bästa rabatt till våra läsare. Välj stad på relationsshowen.se och ange vår specialkod enligt nedan för att få 15 % rabatt (koderna gäller till 24/12-19)

27/1 Stockholm: VÄNRELATION20 31/3 Malmö: vanrelation20 1/4 Karlstad: RELATION20 28/4 Linköping: RELATION20 20/4 Uppsala: VANRELATION20 29/4 Göteborg: Vänrelation20  4/5 Stockholm: VÄNRELATION20 Du fullbordar köpet och innan du ska betala så kommer möjligheten att ange rabattkoden. Koden gäller endast till 24/12.

Julklappstips 4: Driva Eget Premium

Om du vill ta ditt företag till nästa nivå rekommenderar vi varmt Driva Eget Premium. För mindre än 100 kronor i månaden får du tillgång till alla våra artiklar, guider och kalkyler. Du får avtalsmallar värda 10 000-tals kronor och rabatt på våra Business Hacks-evenemang.

Just nu kan du prova på Driva Eget Premium för 1 krona första månaden här. En riktigt härlig julklapp till dig själv