Vilken blir nästa stora trend?

Ebba Arnborg

Publicerades: 4 september, 2014

För några dagar sedan klev jag glad och taggad in i LRF Medias nya lokaler i Stadshagen och möttes av en leende Camilla. Det var min första dag som redaktör och webbredaktör här på Driva Eget – ett riktigt drömjobb. Sedan dess har det varit många glada skratt, spännande idéer och roliga arbetsuppgifter. Det är verkligen ett härligt och inspirerande gäng jag hamnat i.

För mig känns det verkligen helt rätt att vara här, på flera sätt. Mina föräldrar var entreprenörer och bland de första som satsade på ridning för privatpersoner i Sverige. Min pappas farfar var först i sin stad med att starta tv-affär. Min bror har drivit eget företag inom IT-branschen. Min man driver eget som webbutvecklare. Jag har det senaste året drivit eget som journalist (ja, okej, kanske inte riktigt samma pionjär som min släkt, men ändå småföretagare). Så det känns superroligt att nu få jobba just på Driva Eget. Att få samla tips och råd och inspiration till er läsare och samtidigt få träffa spännande småföretagare med strålande affärsidéer.

Jag tror ändå att jag ärvt en hel del av entreprenörskaps- och pionjärandan. Förutom företagande älskar jag att spana efter nya trender – inom företagande och marknadsföring, på webben och i andra länder som jag gärna reser till. Så det är troligt att den här bloggen kommer innehålla tips kring just det.

Just nu samlar jag trender till vårt fullsmackade trendtema i nästa nummer av magasinet, där kommer ni få tips på spännande branscher och affärsidéer. Vad tror du själv blir nästa nya trend? Vilken bransch lurar runt hörnet? Tipsa mig gärna! Du vet, all hjälp mottages tacksamt så här första dagarna på nya jobbet! 😉

Nu kör vi!