<![CDATA[]]>

Träffa Driva Eget under Almedalsveckan

Anders Andersson

Publicerades: 27 juni, 2014

Almedalsveckan på Gotland som börjar på söndag slår alla rekord. Men de 13 arrangemang som nämner ordet småföretag försvinner bland de 3 482 arrangemangen. Driva Eget finns naturligtvis på plats.

Under detta ”supervalår” händer det mer i Visby än någon gång förr. ”Alla” är där.  TV-kanalerna sänder direkt, PR-företag och organisationer proppar varje gränd och gata full med montrar och jippon.

Varje parti har sin egen dag med början på söndag med socialdemokraterna och Stefan Löfvén. Räkna med många politiska utspel. De kommer alltid denna vecka, eftersom politikersverige sedan håller stängt till i augusti.

Men småföretagarfrågorna försvinner i mängden bland 3 482 olika seminarierna, workshops  och andra arrangemang. Sök efter arrangemang i programmet här. 

Ordet småföretag förekommer endast i beskrivningen av 13 av seminarierna och ordet entreprenörskap i 57 arrangemang. Almi, Pwc och några banker har arrangemang kring bland annat kring småföretagarnas skattefrågor.

Driva Eget är förstås på plats:

  • Anders Andersson kan du träffa i Start Up Stockholms monter på Strandvägen i Visby under söndagen och måndagen. Kom och prata med honom och få senaste numret av Driva Eget. Där bjuder Start upp Stockholm på gratis rådgivning för dem som funderar på att starta eget.
  • Camilla Björkman är moderator på ett seminarium med rubriken Så skapas ett entreprenörskap i världsklass. Detta hålls på torsdag på Hästgatan 1. Representanter från bland annat Connect och Nyföretagarcentrum deltar i en diskussion om hur Sverige bäst bör ta till vara idéer och innovationer.