Så sänker ditt företag era finansieringskostnader med upp till 40 %

3 september, 2019

Många företagare har då och då behov av kapital och att kontakta alla banker kan vara tidskrävande. Men det finns genvägar!

Hur ska man egentligen tänka när man ska ta ett företagslån? Finansieringsexperten Mattias Johansson på Fakturino har jobbat med att jämföra företagslån under flera år och med deras jämförelsetjänst spar man både tid och får förslag från flera aktörer.

– Det viktigaste tipset vi har är att jämföra överhuvudtaget, säger Mattias. Det är oftast stor skillnad mellan olika banker och du träffar sällan rätt hos den första banken som du ansöker om lån hos. Desto fler banker som konkurrerar om dig som kund, desto större sannolikhet att du hittar den bank som erbjuder dig bäst förutsättningar.

Hur ska man då hitta rätt bank? Att göra det själv är både tids- och energikrävande, dessutom registreras det en ny kreditupplysning för varje bank som du jämför hos, vilket gör att din kreditvärdighet minskar.  

Använd rätt finansiering – Starta en jämförelse och optimera finansieringen för ditt företag idag!

Behov av finansiering – Såhär funkar en jämförelse

– Vi vill hjälpa företag att få bästa möjliga villkoren med lägst ränta, berättar Mattias. I vår plattform ställer vi bankerna mot varandra för att ni ska optimera er finansiering. Det gör att ni sparar massor av tid och istället kan fokusera på tillväxt och affärer.

Såhär går det till:

Steg 1: Fyll i formuläret här – Bankerna får direkt en notis om att din ansökan har kommit och att en budgivning har startat.

Steg 2: Välj finansiering – du får en sammanställning av alla bud och loggar enkelt in för att jämföra bankerna och välja finansieringen som passar ert företag bäst. 

Steg 3: Låt företaget växa – Erhåll din finansiering och påbörja din nya resa! Med en stark kassa kan du äntligen låta företaget leva upp till sin fulla potential. 

Känner ni er osäkra på hur ni ska tänka så finns Fakturinos Client Success Team på plats för att guida, och tillsammans med er, skräddarsy den bästa lösningen.
Foto av: Getty Images
Almis nya brygglån till små företag – så här fungerar det
Fredrika tipsar – så hittar du rätt finansiär till ditt företag
Foto av: Adobe Stock
Här finns EU-bidrag att söka – NU