<![CDATA[]]>

1 000 personer mot fakturaskojarna!

Camilla Björkman

Publicerades: 6 januari, 2012

”Stoppa fakturaskojarna”, Driva Egets specialsida på Facebook, passerar nu 1 000-gränsen för antalet som gillar sidan. Gå med du också.

Driva Eget har två sidor på Facebook: En officiell för tidningen/sajten och en kampanjsida för att få stopp på fakturaskojare och telefonskojare som stjäl tid och pengar från småföretagaren.

”Stoppa fakturaskojarna” heter sidan och passerade denna vecka över 1 000 anhängare.

– Tack alla för ert stöd. Det är viktigt att vara många för att skapa opinion, säger Driva Egets chefredaktör Anders Andersson.

Driva Eget har sedan mer än ett och ett halvt år tillbaka fört en intensiv kampanj mot blufföretagen. Vi har publicerat över 50 artiklar på sajten och i tidningen där vi hänger ut skojarbolagen, varnar för att låta sig luras av dem och berättar vad du ska göra om du har drabbats. Med hjälp av journalisten Anders Nyman, som specialiserar sig på kampen mot fakturaskojarna, har vi gjort flera stora avslöjanden.

Vi har också byggt ett forum där besökare kan diskutera skojarna.

Om det är Driva Egets kampanjer som har påverkat politikerna vet vi inte. Men i höst föreslog samtliga riksdagspartier lösningar för att få stopp på blufföretagen. Dessutom har andra medier ägnat mer tid åt ämnet.

Nu fortsätter vi kampen under 2012. Så uppmana era vänner att gå till vår Facebooksida och gilla vår kamp för att stoppa fakturaskojarna.

Missa heller inte vårt forum där du kan hänga ut skojarna och diskutera med andra som är drabbade.