<![CDATA[]]>

Fakturaskojare anklagar Driva Eget för ”fult trick”

Redaktionen

Publicerades: 12 juli, 2011

En av de värsta och senaste fakturaskojarna, nummerupplysningen.se, har nu svarat på Driva Egets kampanj i ett mejl till en av de lurade småföretagarna. Där står det att det är Driva Eget och inte företaget som står för ett ”fult trick”. Läs här om mejlet med anklagelserna mot Driva Eget .

Driva Eget har skrivit nio sidor om skojarna i senaste numret, startat en Facebookkampanj, skrivit debattartikel i Dagens Industri och följt upp allt med mängder av artiklar här på driva-eget.se.

Jan-Erik Carlsson på Food Diagnostics i Göteborg, hänvisade till Anders Anderssons senaste blogginlägg när han bestred fakturan, efter att han av misstag skrivit under något som han uppfattat som en gratis bekräftelse på företagets kontaktuppgifter.

En Henrik Johnsson på det estniska företaget nummerupplysningar.se svarade då så här:

”Jag känner mycket väl till den artikeln och kan bara konstatera att det är ett fult trick för att lura till sig besökare/sälja lösnummer. Om ni läser noga så märker ni att han motsäger sig själv.”

– Snacka om fula trick, säger Anders Andersson, och beskriver i detta nya blogginlägg vad nummerupplysningens trick går ut på.

Han har försökt ställa frågor till nummerupplysningen, men inte fått svar. Frågan är nu om det ens existerar någon person som heter Henrik Johnsson.

Rådet från Driva Eget är att bestrida fakturan som kommer. Men det gäller då att kunna visa att detta skett innan nummerupplysningar.se hunnit gå till Kronofogden. Detta kan göras i ett mejl med tidsangivelser, enligt beskrivning i senaste Driva Eget och här.