<![CDATA[]]>

Gå inte på mejlutskicket från Bolagssidan!

Camilla Björkman

Publicerades: 25 januari, 2015

I mejlet från Bolagssidan lockas du med offertförfrågningar för att registrera dig på deras sajt. Men du kan få en faktura på nästan 12 000 kronor.

Bakom Bolagssidan ligger företaget Business Finder i Sverige AB, organisationsnummer 556896-9934 i Göteborg. Det har varit med på Svensk Handels varningslista, som varnar för företag som fått många klagomål, sedan december.

Den 22 januari fick Driva Eget ett mejl från en Malin Andersson på Bolagssidan. I mejlet stod det att flera personer visat intresse för våra tjänster och produkter och att vi hade ”två offertförfrågningar som väntar på dig”. Vi uppmanades att registrera oss på sajten för att få dessa offerter vidarebefordrade.

Inne på sajten står det att man registrerar sig för en provperiod på 14 dagar. När denna är slut kommer man att debiteras en årlig abonnemangsavgift på 5 995 kronor, ordinarie pris 12 495 kronor.

Man kan avsluta sitt abonnemang när som helst under provperioden. ”Startavgift tillkommer med enbart 5995 kr i uppläggningsavgift”.

På Svensk Handels sida skriver andra att de fått samma utskick, och där varnar man nu för företaget.

Registrera dig inte på sajten. Skulle du ha fått en faktura från företaget, betala inte. Bestrid den i stället och se till att ha en kopia på ditt bestridande som du sparar. Läs mer i vår guide här. Om du fått samma utskick, varna gärna andra här eller på Svensk Handels sida.

Här är hela mejlet från Bolagssidan:

Hej, 

Flera personer har visat intresse för era tjänster och produkter!

Du har två offertförfrågningar som väntar på dig, enda ni behöver göra är att registrera er så skickar vi vidare dessa direkt till er!

Registrera dig via länken nedan!

Registrera dig här! (länk till sajten)

Det finns ingen anledning att gå miste om dessa förfrågningar när man kan ha koll.

När du är registrerad skickas alla förfrågningar direkt till dig.

Med vänliga hälsningar,
Malin Andersson
Business Finder
E-post: kundtjanst@bolagssidan.se
Web: (länk till sajten)