Talarnas Kickoff Inspirationsdag

Boka årets stora inspirationsdag med härlig Driva Eget-rabatt

Gustaf Oscarson

Publicerades: 21 januari, 2021

Vi har fixat 100 kr rabatt till våra läsare på ett fantastiskt evenemang – TALARNAS KickOff. Vad sägs om Christina Stielli, Carolina Klüft, Tobias Karlsson, Annika R Malmberg och många fler på scen den 1 februari. Passa på att boka direkt!

Julbordet blev inställt och varenda kickoff likaså. Ändå har det aldrig varit viktigare än nu att hitta energin och arbetsglädjen. Många slåss med att hålla ihop sitt team, upprätthålla motivation som krävs för att nå företagets mål och mota den mentala trötthet som riskerar att uppstå när vi inte får den viktiga sociala kontakten i fikarummet eller tillsammans med kollegor på lunchen.

Några av landets bästa talare, underhållare, komiker, artister, experter och inspiratörer sänder nära två timmars underhållande show och KICKOFF den 1 februari. Läs mer om programmet nedan. Evenemanget sänds klockan 12.00 och 18.00.

Och vi har fixat så att du kan boka med 100 kronor Driva Eget-rabatt. Eventet kostar i vanliga fall 395 kronor (redan det är ju riktigt prisvärt), och för dig blir det alltså 295 kronor (wow, det är ju ingenting!).

Boka din biljett här. Ange kod kickoff2021 för att få rabatten. Koden anges i kassan.

Några av Sveriges bästa föreläsare underhåller

Det blir en KickOff med några av Sveriges bästa talare och inspiratörer.

  • Christina Stielli, utsedd till årets talare två år i rad, berättar om hur vi hittar arbetsglädjen som behövs för att finna motivation och lust i ett arbete med utmaningar.
  • Tobias Karlsson, från TV4 Let’s Dance, talar om vikten av att uppmärksamma varandra, hur vi inkluderar de som inte hörs lika mycket i Zoom-mötet, de som nyanställs och vad som händer med vårt samhälle när vi ler åt varandra.
  • Annika R Malmberg kommer dela med sig av sina träffsäkra och underhållande beskrivningar av människors olikheter och egenheter och hur vi ska bli bättre på att jobba tillsammans och undvika alla onödiga krockar som ofta uppstår när vi jobbar på distans eller är under press.
  • David Stiernholm, en av Sveriges främsta talare inom struktur och effektivitet har nycklar till hur vi får ett distansarbete att verkligen bli och kännas effektivt med enkla grepp som kan appliceras direkt.
  • Carolina Klüft sätter strålkastare på ungdomar och barns stora behov av rörelse och ger enkla verktyg och konkreta tips på hur vi tillsammans kan arbeta efter Generation Peps hälsoperspektiv
  • Leila Söderholm, ständigt aktuell i media, levererar det hon är expert på: träningsmetoder för korta pauser, vid en stol eller med sin berömda (och tuffa) handduksträning.
  • Jennie Walldén, känd från TV4 Sveriges Mästerkock, vet hur många som saknar lunchen med kollegorna och bjuder deltagarna på TALARNAS KickOff på ett antal lättlagade ”dagens lunch”.
  • Tobias Persson, som har gjort omtalad succé med sin komiska betraktelse av distansarbetets utmaningar. I stil med The Office bjuder han på det en riktig KickOff alltid ska leverera: skratt och igenkänning i absurda situationer.

För varje såld biljett går allt överskott till Zelmerlöw & Björkman Foundation vilket innebär att vi levererar möjligheter för unga människors utbildning och framtid i en annan del av världen.

TALARNAS KickOff sänds från Fotografiska i Stockholm den 1 februari kl 12 och kl 18.

Boka din biljett här. Ange kod kickoff2021 för att få rabatten. Koden anges i kassan.