Hitta leverantörer inom modebranschen i Italien

Tamara Vuorinen

Publicerades: 9 december, 2013

Italienska kläder och skor är väl de mest exklusiva som finns. Är du intresserad av att importera modeartiklar från Italien? Det finns en bra B2B online marknadsplats som heter Italianmoda.com. Sajten är välbesökt, har Alexa Global rank 202 002 och är mycket populär i USA.
Butiker, e-handel, grossister, designers, modeföretag kan använda Italianmoda gratis. Här kan du komma i kontakt med Italienska modeleverantörer, besöka online kataloger och importera direkt.

Allt inom modeindustrin finns här: kläder, textiler, glasögon, skor, väskor, läder, smycken…… Du kan beställa produkter online direkt from fabriker. Minimi kvantitet brukar vara ganska låg och det finns möjlighet att få ett prov på produkten om så önskas innan man registrerar en större order.
Fynda på Italianmoda. Överskottslager brukar säljas till riktigt bra priser på Moda Bargains.
Har du problem att hitta rätt produkt eller lämplig leverantör – gratistjänsten Moda Advisor kan hjälpa dig.

Vill du bli en agent eller representant för ett eller flera Italienska modeföretag? Skicka ansökan via e-mail till Italianmoda. Skriv om din nuvarande affärsverksamhet, samt vilka Italienska klädmärke du är intresserad av och ange också geografisk område där du vill bli verksam. Italianmoda granskar ansökan och vidarebefordrar brevet till relevant modeföretag i Italien.
Många företag har länken till sin blogg på Italianmoda – där finns det mycket värdefull info för dig som är intresserad av att importera. Inte sällan söker de affärspartners i andra länder i sin blogg.
Läs också meddelanden från olika italienska modeföretag på Billboard.

Italianmoda samarbetar med flera andra online marknadsplatser inom mode- och textilindustrin.
Följande B2B online marknadsplatser ingår i Italianmoda.com nätverk:
Sell2Italy.com (sälja till Italien)
Romtextiles.com (Rumänien)
Bgtextiles.com (Bulgarien)
Hungarotex.com (Ungern)
Usstyle.com (USA)
Pakistantex.com (Pakistan)
Spanishmoda (Spanien)
Indianmoda.com (Indien)
Deshtex.com (Bangladesh)

Italianmoda är rätt sajt för dig som är intresserad av att göra affärer inom modebranschen i Italien. Sajten har flera bra funktioner som underlättar att hitta leverantörer, spara tid och pengar.
Mauricio Verga, utbildad inom vävning och textil, startade Italianmoda år 2000. Sajten drivs av Italianmoda.com SRL i Como i Italien, som är en av världens viktigaste textilindustri distrikt.