Fem guider på Driva Eget du inte får missa som entreprenör.

Topplista: 5 guider du inte har råd att missa som företagare

Redaktionen

Uppdaterades: 11 mars, 2020
Publicerades: 26 februari, 2020
Foto av: Adobe Stock

Här har vi samlat några av våra mest populära guider som hjälper dig och ditt företag att ta sig till nästa nivå. Vi lovar dig att de funkar, för vi använder dem själva!

1 Morgontrött? Så kommer du upp klockan fem och gillar det. Brukar du säga; ”jag är ingen morgonmänniska”. Eller är du en av dem som behöver en väckarklocka som drar av dig täcket och piskar dig som Kalle Anka på husvagnssemester för att komma upp? Alla kan lära sig att studsa upp ur sängen på morgonen. Tror du oss inte? Testa dessa 7 steg och se vad som händer. Läs guiden på MittFöretag!

2 Skapa din sociala medier-strategi med Frida Boisens 5-stegsmodell! Detta är måsteläsning eller lyssning, du kan nämligen ta del av Frida Boisen tips både som premiumartikel eller som podd. Så, vad väntar du på. Ta del av tipsen i artikeln här!

3 7 tips som ger dig fler följare på Instagram – kolla in den här guiden som ger dig några konkreta tips som ger effekt direkt. Instagram är en av de största sociala medierna i världen. Här har vi sammanställt 7 viktiga knep som hjälper dig att skapa ett konto med en stor skara följare. Läs guiden på Mitt Företag!

4 Så når du alla dina mål 2020 – med fem enkla steg. 2020 år ditt år! Ta del av entreprenören Gustaf Oscarsons fem enkla steg som hjälper dig att nå alla dina och företagets mål. Läs mer här!

5 När är den bästa tiden att publicera inlägg på sociala medier? De svarar denna guide på där du får veta bästa tiden att posta på Instagram och Facebook. y spännande statistik visar att det inte alltid är som du tror. Trodde du till exempel att torsdagar klockan 05.00 är extra hett på Instagram? Här hittar du all statistik som hjälper dig att posta rätt tider och dagar. Läs hela guiden på Mitt Företag

Ps. Vill du ha mer inspiration? Missa inte våra populära poddar där vi möter de bästa experterna inom sociala medier, försäljning och företagande – du hittar dem här!

Ps 2. Du vet väl att Driva Eget Premium ger dig tillgång till avtal, kalkyler, långläsning och how-to-guider? Kolla in här!

Ps 3. Kolla in dessa tre artiklar som vi gillar lite extra:
– 5 vanor hos människor som alltid når sina mål – läs mer!
– 6 appar som hjälper dig skapa riktig bra vanor – läs mer!
– Så tar du huvudrollen i ditt liv – Kjell Enhagers bästa råd – läs er!